Kategoriler
Karabüklü Arı yetiştiricileri ARMASAD Fuar'ından mutlu döndü
8 Şubat 2017


Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Karabük İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Arı Yetiştiricilerine yönelik olarak Fuar gezisi düzenlendi. Kısa adı ARMASAD olan “Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği” tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen “Arıcılık Fuarına” Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü teknik elemanları nezaretinde 65 yetiştirici katıldı.
Geziye iştirak eden arıcılar fuar alanında yeni çıkan ürünleri görüp inceleyebilme, bunlar hakkında direk üreticileri tarafından bilgilendirilme, gerek üretici firmalarla gerekse diğer illerden gelen arıcılarla tanışıp, karşılıklı bilgi alışverişi imkanı buldular.
Ayrıca arıcılar konferans salonunda uzmanlarca verilen seminerleri izlerken, fuar alanındaki stantlardan yoğun olarak da alışveriş yaptılar
Fuar gezisine katılan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı da; bu tür gezilerin üreticilere olan katkısına inandıklarını ve ilimiz tarımına faydası olan her türlü faaliyeti her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ayrıca olumsuz hava şartlarına rağmen geziye yoğun ilgi gösteren arıcıların da bunu hak ettiklerini belirti.
Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi