Kategoriler
‘Çiftçiye destek devam edecek’
17 Haziran 2017

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçenin ziraat odalarına taş toplama makinesi hibe etti, Başkan Uğur “Çiftçiye desteğimiz sürecek” dedi. Vali Yazıcı, Balıkesir’i Türkiye’yi doyuran il olarak nitelendirdi...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin tarıma desteği devam ediyor. Büyükşehir tarafından 15 ilçedeki Ziraat Odalarına taş toplama makinesi hibe edildi. Avlu Balıkesir’de düzenlenen sertifika teslim törenine Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da katıldı.

Kırsala büyük destek

Başkan Uğur, “Kırsal Hizmetler Dairemiz süt, tarım, arıcılık, hayvancılık gibi konularda desteklemelerde bulunuyor. Polen altlığı dağıtmıştık. Şimdi Kepsut ilçemizde ana arı üretiyoruz. Arıcılık yapanlara en az 1 ay kazandırmış oluyoruz. Süt soğutma tankları, polen altlıkları, tohum seleksiyon makinesi, sera örtüsü ve bugün de taş toplama makinelerini dağıtıyoruz. Çiftçimize, köylümüze desteklerimiz devam edecek” diye konuştu. Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’in, Türkiye’yi doyuran il olarak tabir edildiğini hatırlattı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Teşekkür etti

“Balıkesir tarım alanında yoluna devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz var olsun, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu şehrin gelişmesi, bu şehirde yaşayan insanların refah seviyesinin yükselmesi için katkılar yapılıyor. Balıkesir’in 81 il içerisindeki güzel konumunu korumasına katkı sağlayacağız.”

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi