Kategoriler
Silah Ruhsatı İçin Arıları Kullanmışlar
27 Haziran 2017

Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ayhan Özdemir, geçmiş yıllarda silah ruhsatı almak amacıyla üye olan 186 kişinin üyeliğini iptal ettiklerini açıkladı.

Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ayhan Özdemir, geçmiş yıllarda silah ruhsatı almak amacıyla üye olan 186 kişinin üyeliğini iptal ettiklerini açıkladı. Aydın'da Nisan 2015'te Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı'na seçilen Ayhan Özdemir, hazırladığı uygulama neticesinde derneğe üye olan bazı kişilerin arıcılık mesleğiyle ilgili olmadığını tespit etti. Arıcılıkla ilgili olmayan kişilerin silah ruhsatı almak için derneğe üye olduğunu belirleyen Başkan Özdemir, yönetim kurulu toplantısında alınan kararla aidatı ödemeyen ve silah ruhsatı almak için üye olan 186 kişinin üyeliğini iptal etti.
Özdemir, "Önceki yıllarda birkaç kolonisi olan kişiler derneğe üye yapılmış. Ancak bu kişilerin arıcılıkla hiçbir alakası yok. Bu kişiler silah ruhsatı alabilmek için üye olmuşlar. Yönetim olarak tespit ettiğimiz bu kişileri üyelikten çıkardık" dedi.
Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi