Kategoriler
Armasad 2.Arıcılık Fuarı Ankara’da düzenlendi.
25 Kasım 2017

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) desteğiyle Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği (ARMASAD) tarafından düzenlenen fuarda; bal, polen, arı sütü, propolis ve diğer arı ürünlerinin elde edilmesinde kullanılan malzeme ve ekipmanlar sergilendi.

Altınpark fuar merkezinde imalatçılar ve arıcıları bir araya getiren organizasyonun açılış törenine Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım Ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Yayın ve Tanıtım Hizmetleri Daire Başkanı Sürur Kır, Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği (ARMASAD) Başkanı Kürşat Zeynel Utlu, Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, arıcılık sektörünün Türk tarımı için çok öneli olduğunu belirtti.
İç Anadolu Bölgesi’nin ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığını vurgulayan ARMASAD Başkanı Kürşat Zeynel Utlu da fuarın düzenlenmesine katkı sağlayan firmalara teşekkür etti.
Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin de fuarların sektörün buluşması için önemini dile getirdi. Sanayiciyle üreticinin bir araya gelmesinin gerekliliğine vurgu yapan Şahin, Türkiye’de arıcılığın başarılı bir gelişme gösterdiğini sözlerine ekledi.
Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara plaket verildi. Yayın ve Tanıtım Hizmetleri Daire Başkanı Sürur Kır plaketini ARMASAD Başkanı Kürşat Zeynel Utlu’nun elinden aldı.
2. arıcılık fuarının açılış töreni kurdele kesilmesiyle devam etti.
Fuar alanındaki stantları gezen protokol üyeleri firma yetkililerinden bilgi aldı.

http://www.tarimtv.gov.tr/tr/video-detay/aricilik-sektoru-armasad-da-bulustu-9117?platform=hootsuite 
Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi