Kategoriler
Kurs Gören Çiftçilere Sertifikaları Verildi
15 Şubat 2018

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan çiftçiler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Gölbaşı ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe İşkur Müdürlüğü, İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ortak yürütülen çiftçilere yönelik verilen kurslarda 194 çiftçi sertifikalarını aldı.
Açılan sürü yönetimi elemanı, süt sığırı yetiştiriciliği, arıcılık ve budama kurslarına 409 çiftçi başvuruda bulundu. Başvuruda bulunan 409 çiftçi arasında 194 kursiyer çiftçi sertifikalarını almaya hak kazandı. Gölbaşı Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, “Organik tarım, çevre dostu uygulamaların ve teknolojilerin tanıtılması gibi yararlar sağlanarak çiftçilerimizin ekonomik aktiviteleri ve yaşam kalitelerinin artırılmasında eğitim çalışmalarının öneminin idraki içerisindeyiz. Eğitim tarımda verimliliği arttıran en başta gelen unsurdur. Çiftçilerimizin eğitimini önemsemekteyiz. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa paydaş olarak memnuniyetle yapmaya hazırız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurslara katılarak sertifika almaya hak kazanan 194 kursiyer çiftçiye sertifikaları dağıtıldı. Sertifika törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, Ziraat Odası Adıyaman İl Başkanı Salih Şahan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Uçar,
ilçe ziraat odası başkanları, ilçe gıda, tarım ve hayvancılık il müdürleri ile çiftçiler katıldı.
Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi