Kategoriler
Malkaralı Arıcılar ARMASAD Fuarına Katıldı
8 Şubat 2017


Malkaralı Arıcılar, 27-28-29 Ocak 2017 tarihlerinde Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği (ARMASAD) tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 1. ARMASAD Arıcılık Fuarı’na katıldı.

Fuar dönüşü Devrim’e yaptığı açıklamada, Arı Yetiştiricileri olarak sektördeki yenilikleri görmek anlamında bu tür fuarları önemsediklerini dile getiren Tekirdağ Arıcılar Birliği Malkara ilçe Temsilcisi Nevzat Arıcan, ‘’Bal üreticileri, tüketiciler ve arıcılık malzemeleri imalatçıları olarak Haliç Kongre Merkezi’nde buluştuk.

Bu vesile ile ilçe arıcıları olarak bizler de arıcılık alanındaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından görme fırsatımız oldu. Fuarda  elektrikli bal süzme makinesi ilgimizi çekti. Aynı zamanda, Türkiye’mizin değişik yörelerinden gelen meslektaşlarımızla tanışma olacağı bulduk ve karşılıklı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Öte yandan arıcılık uzmanlarının bilgi ve önerilerinden yararlanma fırsatı elde ediyoruz, şeklinde konuştu.

Arıcılık Fuar’ına, katılan Malkaralı Bal Üreticileri de konuşmalarında, arıcılık sektörüne önem verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Önder TABAK  Haberi

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi