18 Kasım 2020 Kovandan Sofraya Arıcılık ve Arı Ürünleri Sempozyumu
18 Kasım 2020

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) ve Güvenilir Ürün Platformu tarafından 18 Kasım Çarşamba günü online olarak düzenlenecek olan Kovandan Sofraya Arıcılık ve Arı Ürünleri Sempozyumu’nda ben de "Sözleşmeli Arıcılık Nedir? Kaliteli Arı Ürünleri Üretimi Nasıl Gerçekleşir" adlı sunumumla, konuşmacı olarak yer alacağım. Arı ürünleri üreticileri, akademisyenler, bakanlık temsilcileri ve sektör liderlerinin bir araya geleceği bu güzel organizasyonda yer almak benim için çok kıymetli.
Üç oturumdan oluşan sempozyumda sırasıyla “Dünyada ve ülkemizde arı ürünlerindeki gelişmeler ve yasal düzenlemeler’’, “Türkiye’de arıcılığın durumu ve geleceği” ve “Anadolu Arı Ürünlerinin Farkı ve Sağlık Beyanları” konuları konuşulacak. Ek olarak, özellikle son dönemde bağışıklık sistemine katkısı ile öne çıkan propolis, arı sütü, polen ve ham bal gibi arı ürünleri detaylı olarak ele alınacak.
BEE’O Propolis tarafından desteklenen, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) ve Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenecek online sempozyuma kayıt ve katılım için www.arisempozyumu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi