16-19 Eylül 2021 Ankara Agrotec 24. Uluslararası Tarım Fuarı
16 Eylül 2021

AGROTEC 24. Uluslararası Tarım Fuarı’nın amacı; tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalat ve ithalatçıları, sektöre ait kurum kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek, imalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri ve ithal ettikleri ürünlerini gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye tanıtmaları için uygun zemin hazırlamak, Türk üretici ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkânı sunmaktır.

Sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan AGROTEC yurt içinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurt dışı kapılarını açmış, üretim yapan birçok yabancı firmaya da Türkiye’de çalışma imkânı sağlamıştır.

Türkiye’de tarım sektörünün önemli bir markası olan AGROTEC her geçen yıl gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı bakımından pozitif yönde değişim göstermektedir. Her yıl Eylül ayında düzenlediğimiz AGROTEC Tarım Fuarımızı görmek için yurdun dört bir yanından çiftçilerimiz Ankara’ya akın etmektedir. Ayrıca dünyanın çeşitli ülkelerinden bireysel ve heyetler olarak ziyaretler gerçekleştirilmektedir. Ziyaretçilerin tarım sektörüyle ilgili aradıkları pek çok ürünü bulabildikleri AGROTEC, Türk tarım sektörünün kalbi, yurt dışına açılan penceresi ve gurur kaynağıdır.

 

http://www.infofair.com.tr/FuarDetay-369-agrotec-24-uluslararasi-tarim-fuari-.html

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi