20-23 Nisan 2017 8.Yozgat Tarım Gıda Ve Hayvancılık Fuarı
1 Nisan 2017

20-23 NİSAN 2017   8.YOZGAT TARIM GIDA VE HAYVANCILIK FUARI


Hızla gelişip globalleşen dünyada ve ülkemizde tarım ve hayvancılığın geniş bir yelpazeye sahip olduğu bilinmektedir.

 Malumunüz üzere, bu sektörde yer alıp tutunabilmek organize edilen tarım ve hayvancılık fuarlarıyla pekişmektedir.

            Bu sebepledir ki tarım fuarlarının önemi ülkemizde üretici firma ve çiftçi arasında son teknoloji makine ve yenilikleri birebir ve uygulamalı bir şekilde tanıtımında en büyük köprüdür. 

            Fuarlar Katılımcı firmalar açısından;

*  Bir Kitle İletişim Aracı Olarak,    Pazarlama Açısından,  Düzenlendiği Alanda oluşturduğu Sosyo-Kültürel ortam bakımından  çok büyük bir öneme sahiptir.

Sizde Yozgat Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılarak tarım sektörünün çeşitli alt sektörlerinden firmalarla, çiftçi, ithalatçı, distiribütör, bayiler ve diğer kurumsal müşteriler ile buluşabilir, ticari ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Mevcut üretim olanaklarınızı arttırarak, tam kapasite çalışma şansını yakalayabilirsiniz.

            KOBİ FUAR olarak bu amaç doğrultusunda 2016 yılında 7. sini düzenlediğimiz fuarımızda; 193 adet katılımcı firma ürün ve hizmet sunumunda bulunmuştur. Bu yıl ise 13 adet traktör markası ve 230’a yakın üretici firma ürün ve hizmet sunumunda bulunacaktır.

2016 yılında düzenlenen fuarımızda Yozgat ve komşusu diğer 8 il ( Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Kırşehir, Kırıkkale, Niğde, Kayseri) ile, bu illere bağlı olarak 54 ilçede tarım il ve ilçe müdürlükleri, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Odası Başkanlığı ve PANKO BİRLİK iş birliğinde toplam 103 bin ziyaretçiyi fuarda firmalarımızla buluşturma başarısının mutluluğunu yaşadık. 

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi