25-27 Eylül 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi
19 Eylül 2017

http://ihc2017antalya.com/?p=home



Değerli Meslektaşlarımız,

Uluslararası Bal Komisyonu adına sizleri 25-27 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IHC 2017 toplantısına davet etmekten onur duyarız. Perge’nin Antik Pamfilya kenti için liman şehri olarak kurulan, M.Ö. 150 yıllarına kadar uzayan, Anadolu’nun doğra tanrıçası olarak anılan “Kraliçe” Artemis’e ibadet merkezi olan ve Türk Rivierası’nın başkenti olarak adlandırılan Antalya’da geçireceğiniz vakitten memnun kalacağınızı umarız.

Sizlerin katılımı ve katkılarıyla, IHC 2017 ödüllendirici yüksek bilimsel standartlara sahip olacaktır. Bunun için, sizlere toplantıya vereceğiniz destek ve katılımlarınızdan dolayı candan teşekkürlerimizi sunarız. Bu toplantı bir ilke de imza atarak Apimondia ile birlikte organize edilecektir.

Türkiye’de bulunduğunuz süre zarfında IHC üyeleriyle birebir tanışma ve arıcılık ürünleriyle ilgili fikir telakisinde bulunma fırsatı edineceğinizi ümit ederiz.

Kongre alanında kongre ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan uluslararası sergi, paketleme firmaları, ithalatçılar, ihracatçılar, üreticiler ve laboratuvar hizmetleri ve ekipmanları konusunda faaliyet gösteren sektör temsilcileri arasında bilgi ve deneyim paylaşımı anlamında önemli bir fırsat yaratacak ve neticesinde ileriye dönük çok önemli bir adım atılmış olacaktır.

Kongrenin, arı ürünleri sektörü, endüstri ve ticaretiyle uğraşanlar, araştırmacılar, bilim adamları, akademisyenler, yasal otoriteler ve arı ürünleri ile ilgili hile, orijinallik, kalite, veteriner ilacı ve pestisit kalıntıları analizlerini gerçekleştiren laboratuarlar ve laboratuar ekipmanı firmaları açısından önemli fırsatlar sunacağına inanıyoruz.

Sizlerin ülkemizde güzel bir vakit geçirmenizi ve yakında sizleri ağırlamayı dileriz.

Düzenleme Kurulu

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi