1-4 Şubat 2018 İzmir AgroExpo
27 Aralık 2017

 

 

 

TÜRKİYE’NİN ARICILIK HOLÜ BULUNAN TEK FUARI; AGROEXPO

İki yıldır Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda arıcılık sektörüne ilişkin özel bir sokak oluşturan Orion Fuarcılık, yılın en tatlı sokağına ev sahipliği yaparak sektörün kalbini kazandı.

2017 fuarında, sektörün büyüklüğü ve giderek artan üretim potansiyeli ile kaliteli arı ürünleri üretimi ve pazarlaması konularında farkındalık oluşturmak amacıyla, dört günlük fuar süresince sektörün üç saç ayağı olan üretici, imalatçı ve tüketici bir araya gelerek sorunları konuşabilme fırsatı yakaladı.

BAL DAMLAYAN SOKAK BÜYÜYOR

Fuardan memnun ayrılan ve işbirliklerini geliştiren üreticiler için 01 – 04 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ilk dört büyük tarım fuarından biri olan 13. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda sektöre özel bir hol olarak ayırılarak, “Arıcılık Sokağı” daha geniş bir platform haline getirilecek.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği’nin destekleriyle düzenlenen fuarda; “Arıcılar Konuşuyor Sektör Buluşması” gibi arıcılık sektörüne yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleşecek.

Arıcılık Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, 2016 yılında ilk kez oluşturulan ‘Arı Sokağı’nın iki yıldır çok büyük ilgi gördüğünü ve bu nedenle 2018 yılında sektöre daha geniş bir alan ayırarak “Arıcılık Özel Holü” oluşturacaklarını ifade etti.

En önemli hedeflerinden birinin, İzmir Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı arıcılık sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası haline getirmek olduğunu ifade eden Tan; “ 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda, sektördeki sorunların çözüme kavuşturulması aşamasında köprü görevi görmek ve arıcılık sektörünün fuarımızı dünya çapında ses getirecek bir yayın organı olarak değerlendirmesini istiyoruz. ” diye konuştu.

Fuar öncesinde başlayan ziyaretçi organizasyonları ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan üreticiler için Agroexpo, Türkiye arıcılık sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası haline gelecek.


http://www.agroexpo.com.tr/ 

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi