15-18 Şubat 2018 Aydın Tarım,Hayvancılık ve Gıda Fuarı
27 Aralık 2017

Hızla gelişip globalleşen dünyada ve ülkemizde tarım ve hayvancılığın geniş bir yelpazeye sahip olduğu bilinmektedir. Malumunuz üzere, bu sektörde yer alıp tutunabilmek organize edilen tarım ve hayvancılık fuarlarıyla pekişmektedir.

 Tarım ve Hayvancılık fuarları ülkemizde üretici firma ve çiftçi arasında son teknoloji makine ve yeniliklerin birebir ve uygulamalı bir şekilde tanıtımında en büyük köprüdür. 

                Fuarlar Katılımcı firmalar açısından;  Bir kitle iletişim aracı olarak,   Pazarlama Açısından, düzenlendiği alanda oluşturduğu Sosyo-Kültürel ortam bakımından çok büyük bir öneme sahiptir.

Üretici ve Distribütör firmalar Fuara katılarak tarım sektörünün çeşitli alt sektörlerinden firmalarla, çiftçi, ithalatçı, distribütör, bayiler ve diğer kurumsal müşteriler ile buluşma olanağına kavuşur, ticari ilişkilerini geliştirebilir, mevcut üretim olanaklarınızı arttırarak, tam kapasite çalışma şansını yakalayabilir.

Bu amaç doğrultusunda, Kobi Fuarcılık Tanıtım ve Organizasyon Ltd.Şti organizasyonu ile 15-18  ŞUBAT 2018 tarihlerinde  Aydın ilinin tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamak, yeni teknik ve teknolojiler ile çiftçileri buluşturmak, ilin tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslar arası alanda duyurmak amacıyla “Ay Tarım ” adı altında, Aydın 6.Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Gıda fuarı organizasyonu düzenlenecektir. Bu organizasyon Aydın İlinde 20.000 m²  kapalı 30.000 m² açık fuar merkezinde gerçekleştirilecektir.

Kobi Fuarcılık Tanıtım ve Organizasyon Ltd.Şti tarafından düzenlenen bu organizasyona başta Sayın Aydın valimiz olmak üzere, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanlığının büyük katkıları ile, Belediye Başkanımız, tarım il müdürümüzün yanı sıra, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası Başkanlıkları ile Veteriner Fakültesi ve Ziraat Fakültesi tam destek vererek ilin tarım potansiyelinin ulusal ve uluslar arası alanda tanıtılmasına ve çiftçilerin bilinçlendirilmesine katkı sağlayacaklardır. 


www.kobifuarcilik.com

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi