26-29 Eylül 2019 İstanbul EXPONATURA
26 Eylül 2019

Sağlıklı Yaşam İlgilileri İstanbul’da Bir Araya Geliyor.

 

Son yıllarda insanlar sağlıklı beslenme, organik gıda ve organik tarım hakkında gün geçtikçe daha fazla bilgi sahibi olmakla birlikte, sağlıklı yaşama duyulan ilgi de her geçen gün büyük bir hızla artıyor.

 

Tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de üretimde ve tüketimde organik tarım trendi hızla yükseliyor. Ülkemizde organik tarım ile ilgili son verilere göre 2002 yılında 150 olan organik ürün sayısı 2016'da 225'e çıktı. Özellikle son yıllarda bu sayı çok daha yükselerek organik ürün çeşitliliği sayısı büyük bir hızla yükseliyor.

 

Tüketicilerin farkındalığının artmasıyla beraber organik ve bitkisel ürün pazarı büyürken, sağlıklı ve doğal kavramları önemini bir kat daha arttırıyor. Büyüyen pazar ile birlikte sektörün bir araya geldği ve sektörel diyaloğa zemin hazırlayacak etkinliklere duyulan ihtiyaç artıyor.

Bu kapsamda ülkemizde sağlıklı, doğal ve organik ürünleri tek çatı altında toplayan Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı geçtiğimiz 9 yıl boyunca sektörü bir araya getiren tekl etkinlik olarak network ihtiyacına cevap veriyor.

 

 

Sağlıklı Yaşama Dair Her Şey Bir Arada

 

26-29 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı EXPONATURA, Türkiye’nin tüm bölgelerinden katılım  sağlayan binlerce sağlıklı yaşam ilgilisini bir araya getirmeye hazırlanıyor. 4 gün sürecek fuarda ziyaretçiler doğal, organic, bitkisel ve sağlıklı ürünler, beslenme ve diyet ürünler, anne – bebek ürünleri, vejeteryan – vegan ürünler, bitkisel kozmetik ve güzellik, doğal tedaviler – bitkisel ilaçlar ve içecekler gibi birçok bitkisel ürün grubunu bir arada ulaşma imkanı edinecek.

 

 Etkinliklerin Odağında “Zindelik ve Denge” Var

 

Doğal, organik, sağlıklı ve bitkisel ürünlere dikkat çeken fuarın bu yıl ki teması “Zindelik ve Denge”. 

 

Fuar teması kapsamında 4 gün boyunca sürecek söyleşi ve etkinliklerde sektör temsilcileri, doktorlar, beslenme uzmanları, sağlık ve güzellik sektörü mensupları,  sağlıklı yaşam ilgilileri ile bir araya gelecek. Zindelik ve Denge teması üzerinde şekillenen etkinliklerde sağlıklı yaşam tüketicilerinin daha zinde ve dengeli bir yaşam edinebilmesi adına ihtiyacı olan organik beslenme,  duygusal beslenme, hareket, doğal ve sağlıklı bakım önerilerine kadar birçok konuları ele alınacak.


http://exponatura.net/

Simecs Group
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi